Uzun süren aşklarını nikah masasında taçlandıran İbrahim ile Tuğçe’nin nikahı Adana’nın Ceyhan ilçesinde kıyıldı. Ceyhan Belediye Başkanı tarafından nikâhları kıyılan Tuğçe ile İbrahim’in mutluluklarına diyecek yoktu. Nikahtan sonra evlilik cüzdanı, belediye başkanı Tuğçe’ye verdi .
Hem Siverek’te hem de Şanlıurfaspor camiası tarafından sevilen bir isim olan İbrahim Ülüm, pandemi nedeniyle yalnızca nikah kıydırdığını, pandemi sürecinin atlatılmasıyla düğün yapmayı düşündüğünü söyledi.
Bu arada bugüne kadar profesyonel liglerde oynayan İbrahim Ülüm, süper ligdeki Sivas spor’a kadar top koşturdu. En son Karaköprü Belediyespor profesyonel lige çıktığında İbrahim Ülüm’ün emeğinin unutulamayacak kadar fazlaydı.