Muhtarlar, ziyaret sırasında Emniyet Müdürü Mehmet Telli'ye çiçek ve tatlı takdim ederek, ilçe genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Muhtarlar, özellikle vatandaşların can ve mal güvenliğini artırmayı hedefleyen trafik ve şok uygulamalarının ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek bu tür denetimlerin aralıksız sürdürülmesini talep etti.
Ziyarette konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Telli ise, 2 emniyet birim amiri ve 14 personelden oluşan ekiplerle ilçenin farklı cadde ve noktalarında planlı ve ani şok uygulamalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Telli, bu uygulamaların temel amacının suçun önlenmesi, kamu düzeninin korunması ve vatandaşların huzur ile güven içinde yaşamalarını sağlamak olduğunu vurguladı.
Emniyet Müdürü Telli ayrıca, mahalle muhtarlarının kendilerine gösterdiği destek ve nazik ziyaretin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, "Halkımızın desteğiyle Akçakale'nin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir." dedi.
Gerçekleştirilen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.





