İlçenin spor altyapısını güçlendirmeyi amaçlayan projenin, Siverek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanarak Gençlik ve Spor Bakanlığına sunulduğunu belirten Başkan Bucak, projenin hayata geçirilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Şanlıurfa'nın 10 Mahallesinde Sular Kesilecek
Şanlıurfa'nın 10 Mahallesinde Sular Kesilecek
İçeriği Görüntüle

Yeni tribünün Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu'nun fiziki kapasitesine önemli katkı sağlayacağını kaydeden Bucak, söz konusu yatırımın ilçede sporun gelişimine ve gençlerin daha modern tesislerden yararlanmasına katkı sunacağını belirtti.

Projeye verdikleri desteklerden dolayı TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'a teşekkür eden Başkan Ali Murat Bucak, "Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu Geliştirme Projesi kapsamında yapımına başlanan yeni seyirci tribününün temelini attık. Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza sunduğumuz projenin hayata geçmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Başta TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Bekir Bozdağ olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak'a şehrimize verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Siverek'imizin spor altyapısını güçlendirecek bu yatırımın gençlerimize, spor camiamıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.