Aynı zamanda Terörsüz Türkiye Komisyonu üyesi olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, 2023-2025 yılları arasında eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, ulaşımdan çevreye kadar yüzlerce projeyi tamamlayarak Şanlıurfalıların hizmetine sunduklarını aktardı.

Şanlıurfa Viranşehir'de CHP'den İki İstifa Geldi
Şanlıurfa Viranşehir'de CHP'den İki İstifa Geldi
İçeriği Görüntüle

2026 yılında da yeni sağlık tesisleri, sosyal hizmet yatırımları, altyapı ve üstyapı projelerini birer birer tamamlayarak, hizmete sunacaklarını dile getiren Cevahir Asuman Yazmacı “Şanlıurfa’nın dört bir yanında toplam proje bedeli 93 milyar 150 milyon lirayı aşan dev yatırımların yapımı aralıksız sürüyor.

Yükselen bu eserler, AK Parti’nin hizmet siyasetinin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya verdiği değerin en somut göstergesidir.
Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla hareket ediyoruz. Bizler AK Parti olarak eser ve hizmet siyasetinden hiçbir zaman vazgeçmedik.

Şanlıurfa’nın her ilçesinde, her mahallesinde AK Partimizin mührü vardır. Elbette yapılacak daha çok işimiz var. Şanlıurfalı hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bizler, bu topraklara aşkla hizmet etmeye, Şanlıurfa’mızı Türkiye Yüzyılı’nın parlayan güneşi yapmaya söz veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Şanlıurfa’mızı hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceğiz.

Birileri sadece konuşurken, biz eser ürettik. AK Parti felsefesi eser üretenlerin, milletiyle bir olanların felsefesidir. Siyasetimizin merkezinde polemik değil eser var, algı değil hizmet var, bahane değil icraat var.” İfadelerini kullandı