Karadağ, gençleri spor etrafında bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
“19 Mayıs Ruhuna Yakışır Bir Organizasyon Hazırladık”
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, 25 Nisan ile 19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek “19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası”nın gençler için önemli bir etkinlik olacağını ifade etti.
Karadağ, organizasyonun 19 Mayıs’ın anlam ve önemine uygun şekilde planlandığını dile getirdi.
“Gençlerimizi Sporla Buluşturuyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, sporun birleştirici ve geliştirici gücüne dikkat çekti.
Karadağ, gençlerin enerjisini doğru alanlara yönlendirmek ve sosyal bağlarını güçlendirmek adına bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığını vurguladı.
“Hem Rekabet Hem Kardeşlik Ön Planda Olacak”
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, turnuvanın yalnızca sportif bir yarış değil, aynı zamanda dostluk ve dayanışma ortamı oluşturacağını belirtti.
Karadağ, gençlerin fair-play ruhu içerisinde mücadele edeceği bir organizasyon hedeflediklerini ifade etti.
“Tüm Gençlerimizi Turnuvaya Davet Ediyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, başvuruların 15-24 Nisan tarihleri arasında alınacağını hatırlattı
Karadağ, U25 yaş grubundaki tüm gençleri turnuvaya katılmaya davet ederek, başvuruların CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı üzerinden yapılabileceğini belirtti.
“Gençlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, açıklamasının sonunda gençlik vurgusu yaptı.
Karadağ, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda desteklenmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek, Şanlıurfa’da genç odaklı projelerin artarak devam edeceğini dile getirdi.





