Galatasaray'ın Divan Kurulu Şubat ayı olağan toplantısındaki konuşmasında Galatasaray ahlaklı ve vicdanlı insanların kulübü olduğunu söyleyen Reşit Ömer Kükner,”Yaştan, sağlık durumundan ve kıdemsiz, kıdemden bağımsız olarak her üyenin vicdanlı ve ahlaklı olmasını dilerim. Erden Timur benim tanıdığım en vicdanlı en ahlaklı insanların tepesinde gelir.” İfadelerini kulandı.
Galatasaray'ın Divan Kurulu Şubat ayı olağan toplantısının ardından memleketi Şanlıurfa’nın Tülmen Köyüne gelen Reşit Ömer Kükner, fıstık bahçesinde sürücülü çapayı ilk kez denedi.
Mükemmel bir sonuç aldığını belirten Reşit Ömer Kükner, daha önce aylar süren fıstık bahçesinin çapalama işinin bu araçla yeni bir boyut kazandığını dile getirdi.
“ Yıllardır böyle bir araca ihtiyacımız vardı.” diyen Reşit Ömer Kükner, patpatın üzerinde ağırlık olunca daha fazla mazot yakma ihtimali olduğu görüşüne ise “Mazottan daha önemlisi zaman ve işçilik tasarrufu. Motorlu el çapası kullanmak işkence adeta.” yorumunu yaptı.
Bahçesinin düz ve eğimli olduğu için patpatın devrilme riskinin bulunmadığını ifade eden Reşit Ömer Kükner, çapalama işini çift sürdükten sonra yaptığı için her hangi bir risk olmadığını sözlerine ekledi.




