KARAKÖPRÜ’DE HALK GECE OLSUN İSTEMİYOR!
Karaköprü Batıkent Mahallesi 4153. Sokak şikayetin en fazla geldiği sokaklardan biri. Gece saat 02.00’da bile araçlardan yüksek sesle müzik dinlenmesi mahalleliyi yatağından uyandırıyor. Karaköprüyu pavyona çeviren bu gençlerden hesap soran da yok. Şikayet üzerine olay yerinden polisler gelip geçiyor. Ancak değişen bir şey de olmuyor. Karaköprü’de halk bu yüzden gece olsun istemiyor.
BU TÜR OLAYLAR VATANDAŞLARI KARŞI KARŞIYA GETİRİYOR SONRASINDA SİLAHLAR PATLIYOR
Saat gece ikiye kadar sokakta rakı sofrası, arabada son ses müzik çalınmasını vatandaşlar, 112 çağrı merkezini arayıp şikayet ediyor. Şanlıurfa’daki bu denetimsizlik vatandaşları da bir biriyle karşı karşıya getiriyor. Sonrasında böylesi sorunlar yüzünden silahlar patlıyor.
SAĞLIĞIMIZ GÜRÜLTÜYE GİDİYOR
Şanlıurfa’da asayiş uygulamasında, araçlarda ehliyet ruhsat sorulması, aranan şahıslara yönelik GBT sorgulaması yapılırken şehrin diğer tarafındaki açık alanda kurulan rakı sofrasında yüksek sesle müzik dinlenmesi vatandaşların sağlığının gürültüye gitmesine neden oluyor.