İYİ Parti Şanlıurfa Teşkilatı 12 Otobüsle Tandoğan'da Bayrak Açma Mitingine Gitti
İYİ Parti Şanlıurfa Teşkilatı 12 Otobüsle Tandoğan'da Bayrak Açma Mitingine Gitti
İçeriği Görüntüle

MHP Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa'daki ilçelerin başkan ve yönetimleri atanmaya devam ediyor.

Dün Karaköprü ve Viranşehir ilçe yönetimleri kamuoyuyla paylaşılırken bugün ise Eyyübiye, Haliliye ve Bozova ilçe yönetimleri açıklandı.

Eyyübiye İlçe Başkanlığına Hacı Keser, Bozova İlçe Başkanlığına Mehmet Sinan Arusoğlu ve Haliliye İlçe Başkanlığına ise Yusuf Aydoğdu, getirildi.

MHP İl Başkanı Osman Mutlu, ilçelere yapılan atamalara ilişkin, "Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdir ve tensipleriyle görevlendirilen, Şanlıurfa’mızın güzide ilçesi Bozova'da bayrağı devralarak davamıza hizmet edecek olan kıymetli İlçe Başkanımız Mehmet Sinan Arusoğlu ve yönetimini tebrik ediyor; görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bu kutlu görevin; Bozova teşkilatımıza, davamıza ve aziz milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim, birlik ve beraberlik içerisinde milletimize ve memleketimize hizmet etmeyi nasip eylesin." ifadelerini kullandı.

İşte Eyyübiye, Haliliye ve Bozova ilçelerinin MHP yönetimleri şöyle:

Whatsapp Image 2026 06 29 At 15.24.36Whatsapp Image 2026 06 29 At 15.38.22Whatsapp Image 2026 06 29 At 15.40.29