Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Ömerli Mahallesi’de, 4 Nisan nedeniyle yapılmak istenen yürüyüş öncesi bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Abdullah Öcalan’ın doğum günü dolayısıyla düzenlenmek istenen etkinlik kapsamında, sabah saatlerinden itibaren ilçe genelinde hareketlilik yaşandı. Güvenlik güçleri, olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla birçok noktada kontrol noktaları oluşturdu.

Yolların bir kısmı geçici olarak ulaşıma kapatılırken, olay yerinde çevik kuvvet ekiplerinin yoğun şekilde konuşlandırıldığı görüldü. Bölgeye giriş yapmak isteyen gruplar, güvenlik kontrollerinin ardından kademeli olarak alana yönlendirildi.

Edinilen bilgilere göre yaklaşık 1000 kişilik grup, alınan önlemler çerçevesinde kontrollü bir şekilde Ömerli Mahallesi’ne giriş yaptı.

Yetkililer, bölgede güvenlik tedbirlerinin gün boyu devam edeceğini belirtirken, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Şanlıurfa'da Kaybolan Bu Pissiği Bulana 5 Bin Lira Ödül Var
Şanlıurfa'da Kaybolan Bu Pissiği Bulana 5 Bin Lira Ödül Var
İçeriği Görüntüle