Türk siyasetinin en önemli aktörlerinden birisi haline gelen ve Türkiye'de yeni dönemin kapılarını aralayan AK Parti, 25. yaşını bugün Ankara'da kutlayacak.

AK Parti'nin 25'inci kuruluş yıl dönümüne özel bugün Başkent Millet Bahçesi'nde özel bir miting düzenlenecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek 25. Yıl etkinliği için hazırlıklar tamamlandı, miting için geri sayım başladı.

Şanlıurfa'dan da AK Partinin 25. Yıl etkinliğine katılmak için 40 otobüs kaldırıldı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetiminden TBMM'de Kabul Edilen Yasaya Destek
Irak Kürt Bölgesel Yönetiminden TBMM'de Kabul Edilen Yasaya Destek
İçeriği Görüntüle

AK Parti Kadın ve Gençlik kolları teşkilatlarından yaklaşık 2 bin kişi 40 otobüsle dün geceden yola çıktı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı M. İlhami Günbegi, yaptığı açıklamada “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır. İl Teşkilatımız, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan 25. Yıl Özel Mitingine katılmak üzere yola çıktılar. Tüm teşkilatlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğindeki AK Parti'mizin Kuruluşunun 25. Yılı kutlu olsun. Nice Hizmet ve Eser Dolu Yıllara...” ifadelerine yer verdi.