Numan Kurtulmuş eski vekillerin, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin görüş ve önerilerini dinledi.

Suruç’lu Binici’lerin Gelini Gül Çiftçi Binici CHP MYK’sinde
Suruç’lu Binici’lerin Gelini Gül Çiftçi Binici CHP MYK’sinde
İçeriği Görüntüle

TBMM Başkanımız Kurtulmuş, bu ziyaretin, Terörsüz Türkiye sürecinin sağlıklı şekilde yürütülmesinin yanı sıra böylesine önemli bir dönemde, tarihi bir görevin başarıyla tamamlanması bakımından hem moral olduğunu hem de güç verdiğini belirtti.

Terörün ciddi bir şekilde ülkeye, bölgeye zarar verdiği dönemlerde, zor şartlar içerisinde siyaset yapan milletvekillerinin, bugün gelinen noktada Türkiye’nin sahip olduğu bu huzur ve kardeşlik ortamının değerini en iyi bilenlerden olduğunu ifade eden TBMM Başkanımız Kurtulmuş, sürecin bu sefer mutlaka başarıya ulaşacağını vurguladı.

Kabulde yer alan eski Bingöl Milletvekili Hüsamettin Korkutata ise Terörsüz Türkiye sürecine ve Meclis’te kurulan komisyonun yürüttüğü çalışmalara verdikleri güçlü desteği ifade etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ibrahim Halil Çelik Kurtulmuş