Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 15 Haziran tarihinde saat 11.00 ile 16.00 arasında ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıda hem yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımları hem de kulübün gündeminde bulunan acil konular ele alındı.
Yapılan görevlendirmeler kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Barış Göktürk'ü Başkan Vekili, Mahmut Uslu'yu da Genel Sekreter yaptı.
Fenerbahçe Spor Kulüpten yapılan açıklamada, diğer branşlara ilişkin görev dağılımlarının ve yönetim kurulu üyelerinin iş bölümlerinin önümüzdeki günlerde kulübün resmi internet sitesi üzerinden duyurulacağı belirtildi.
Feridun Geçgel, Fenerbahçe'deki göreviyle ilgili şunları söyledi: "Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Futbol A.Ş.’den sorumlu yönetici olarak görevlendirilmekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Başta Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, görevimizin kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum.
Kulüpten yapılan işte o açıklama





