Maç sonrası çıkan olayların kardeşlige,spora ve dostluğa gölge düşürdüğününü söyleyen Suruç Spor onursal Başkanı Mustafa Yüksel yaptığı açıklamada "Tabiki biz yönetim olarak bütün kardeş Bozova halkını suçlamamız söz konusu olamaz.

Ancak maç sonunda Suruç spor camiamıza saldıran,bir sporcumuzu yaralayan kendini bilmez kişi veya kişilerin, Emniyet güçlerimiz tarafından tespit edilmesi ve ağır bir şekilde cezalandırması talebimizdir. Bu cezalandırmalar olmazsa futbol oynanamaz şekle gelecektir. Özellikle Bozova kaymakamımızı, Bozova Emniyet Müdürümüzü göreve çağırıyoruz. Bu cezalandırmanın yapılıp yapılmadığının takipçisi olacağız.

Eniştenin Takımı Liderliğe Yükseldi
Eniştenin Takımı Liderliğe Yükseldi
İçeriği Görüntüle

Bu arada 2010 yılında zor şartlarda kurdugumuz ve hiçbir kuruma,Belediyeye bağlı olmayan,tamamen toplanan desteklerle ayakta duran,mücadele gösteren Suruç spor’umuzun hakkını hiç kimseye yedirmeyiz.sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu,Fair-play çerçeve ile göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu tempo ile Şanlıurfa Bal ligine çıkıp,Suruç ilçemizi ve Şanlıurfa ‘mızı bölgede en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır.Bu inançla yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Şanlıurfa kamuoyuna saygıyla duyurulur.