Vali Şıldak, hafta sonu olmasına rağmen ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.

Kurulumu devam eden Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Vali Şıldak, burada OSB’nin müteşebbis heyetiyle birlikte OSB’de faaliyet yürüten Tuğra Tarım İşletmesi, Işıkay Gıda İşletmesi, Elif Pastacılık İşletmesi, Doğu Akkar Endüstriyel Yağ İşletmesi ve Taş Baharat Gıda İşletmeleri’ni işletmelerini gezdi.

Şanlıurfa'da 25 Bin Sahipsiz Hayvan Bulunuyor, Sadece 13 Bini Toplandı
Şanlıurfa'da 25 Bin Sahipsiz Hayvan Bulunuyor, Sadece 13 Bini Toplandı
İçeriği Görüntüle

İşletmeleri yerinde inceleyen Şıldak, üretim bantlarında üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra OSB’nin idari binasına geçen Vali Şıldak ve baraberindekiler, yatırımcılar ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Vali Şıldak, burada yaptığı konuşmada, Gıda İhtisas OSB’nin her gecen gün büyüdüğünü, hem üretiminin hem de istihdamının artığını söyledi.

Gelecekte Gıda İhtisas OSB’nin Şanlıurfa’nın önemli bir üretim ve istihdam merkezi olacağını kaydeden Vali Şıldak, bölgede 5 bin kişilik istihdam hedefi bulunduğunu,yürütülecek çalışma ve faaliyete geçecek işletmelerle bu sayının ekonomiye kazandırılacağını vurguladı.