Şanlıurfa'da 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek TEKNOFEST için GAP Havalimanı'nda tüm hazırlıklar aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, beraberinde 2. Ordu Komutanı Korgeneral Gültekin Yaralı ve TEKNOFEST Genel Sekreteri Mahmet Ali Nart ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu.

Kendini Savcı Olarak Tanıttarak 72 Milyon Lira Dolandırdı, Şanlıurfa'da Yakalandı
Kendini Savcı Olarak Tanıttarak 72 Milyon Lira Dolandırdı, Şanlıurfa'da Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Çok sayıda yetkilinin de katıldığı incelemelerin ardından, hazırlıkların masaya yatırıldığı ve çok sayıda eskeri yetkilinin bulunduğu toplantı gerçekleştirildi.

Vali Şıldak, incelemelere ilişkin, "Çalışmalara katılan kurumlarımızla birlikte süreci değerlendirdik. Çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayacak olan Festivalin en iyi koşullarda gerçekleşmesi için hazırlık çalışmaları ve planlamaları özenle sürdürüyoruz. TEKNOFEST yerli ve milli teknoloji ile güçlenen savunma sanayimizin geldiği aşamayı göstererek hepimize bu gururu yaşatacak. TEKNOFEST aynı zamanda Şanlıurfa’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacak, birlik ve beraberlik içinde bir bütün olarak yüksek kapasitesini ortaya koyacak, Şehrin enerjisini yükseltecek." ifadelerini kullandı.