Şanlıurfaspor'un Elazığ Maçı Sonrası Ayarı Bozuldu Ankaragücü'ne 4-1 Yenildi
Şanlıurfaspor'un Elazığ Maçı Sonrası Ayarı Bozuldu Ankaragücü'ne 4-1 Yenildi
İçeriği Görüntüle

İlk kez Diyarbakırspor ile resmi bir maçta karşılaşacak olan Kırmızı -Beyaz ekip, güçlü rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Uzun yıllar Süper Lig’de mücadele etmiş olan Diyarbakırspor karşısında tarihi bir galibiyet hedefleyen Viranşehir temsilcisi, maç öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Viranşehir Belediyespor kafilesi bugün öğle saatlerinde Diyarbakır’a hareket edecek ve maç öncesinde kampa girecek. Takımda morallerin yüksek olduğu, futbolcuların galibiyet için kenetlendiği bildirildi.

Teknik Direktör Seyithan Öztaş, mücadele öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Hafta boyunca iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Diyarbakırspor köklü ve güçlü bir takım, bunun farkındayız. Ancak bizim de hedefimiz net: galibiyet. Eğer üst sıralara oynamak istiyorsak, bu maçı kazanmamız gerekiyor.”
Taraftarlar ise takımlarına güveniyor ve deplasmanda alınacak üç puanın ligin seyrini değiştireceğine inanıyor.