Şanlıurfa'yı Habur Sınır Kapısına bağlayan uluslar arası yolda ciddi bir yoğunluk yaşanırken Viranşehir ilçesinde bazen trafik durma noktasına geliyor

Viranşehirlilerin yıllardır talep ettikleri çevre yolu bir türlü yapılmadığından dolayı kent merkezindeki trafik ışeklerinde araç kuyruğu 1 kilometreye ulaşıyor.

Zaman yaşanan trafik kazalarına neden olan yol mevcut trafiği kaldırmadığı için Viranşehirliler çevre yolunun bir an önce yapılmasını istiyor.

Viranşehir'de Murat Sever yıllardır çevre yolunun yapılması için mücadele veriyor.

Ramazan Çelenk memleketi viranşehir için "Boşuna demiyorum sahipsiz memleket" yorumunu yaparken Mehmet Elçi de Murat Sever'in çevre yolu mücadelesini takdir ederek "Allah razı olsun. Birsen bu memleketin sorunlarını dile getiriyorsun." ifadelerini kullandı.

Hasan Duvarcı da Murat Sever için "İyiki varsın. Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa" yorumunu yaptı.