Uyum Haftası kapsamında Dumlupınar İlkokulu’na gerçekleştirilen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Gören, okullarına kavuşan minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin heyecan ve mutluluğunu paylaşan Gören, öğretmenler ve okul yöneticileriyle de görüşerek yeni eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret kapsamında Dumlupınar İlkokulu Müdürü Burhan Temel ile görüşen Çetin Gören, okulun fiziki durumu, eğitim faaliyetleri ve yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları hakkında bilgi aldı.
Program sırasında öğrencilerle birlikte balonlar gökyüzüne bırakılırken renkli ve neşeli görüntüler ortaya çıktı. Çetin Gören, minik öğrencilerin mutluluğuna eşlik ederek onların ilk okul günlerindeki heyecanını paylaştı.
Velilerle de bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Gören, 2026-2027 eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı, başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Gören, yeni eğitim döneminde öğrencilerin okula uyum süreçlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekerek, çocukların eğitim hayatına güzel ve mutlu bir başlangıç yapmalarının büyük önem taşıdığını ifade etti.
Programın hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen Dumlupınar İlkokulu idaresi ve öğretmenlerine teşekkür eden Çetin Gören, tüm öğrencilere keyifli, başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılı diledi.




