İddiaya göre eşi, yaşanan borç sorunları nedeniyle evi terk etti. Geride ise genç bir anne ile bakıma muhtaç 6 yaşındaki çocuğu kaldı.

Gidecek bir evi, sığınacak bir kapısı olmayan Hasibe Sungur, çocuğunun tedavisi için bulunduğu hastanede günlerini geçiriyor. Ancak taburcu olduklarında kendisini ve çocuğunu bekleyen bir ev yok.

“Çocuğumla sokakta kalacağız” diyen anne Sungur’un sözleri, yaşadığı çaresizliği gözler önüne seriyor.

Annenin en büyük korkusu ise çocuğunun geleceği…

Hilvan’da Yenilenen Yollar Vatandaşları Mutlu Etti
Hilvan’da Yenilenen Yollar Vatandaşları Mutlu Etti
İçeriği Görüntüle

Küçük yaşta engelli çocuğunun tüm sorumluluğunu tek başına omuzlayan Hasibe Sungur, yetkililere ve hayırseverlere seslenerek yardım bekliyor.

“Benim için değil, çocuğum için yardım istiyorum. Çocuğumu sokakta bırakmayın.”

Viranşehir’de yaşayan Hasibe Sungur ve 6 yaşındaki çocuğunun güvenli bir yuva ve temel ihtiyaçlarına kavuşabilmesi için yetkililerin, hayırseverlerin ve duyarlı vatandaşların destek olması bekleniyor.